Εκπαίδευση

Ατομική Εκπαίδευση

Απευθύνεται σε όσους έχουν παρακολουθήσει τα εβδομαδιαία μαθήματα και επιθυμούν να εμβαθύνουν στη γνώση κάποιας φόρμας ή στις τεχνικές του Τσι. Αφορά επίσης εκείνους που κοντά στην περιοχή διαμονής τους δεν παραδίδονται μαθήματα της σχολής. Στα Εκπαιδευτικά Κέντρα παραδίδονται αρκετές θεματικές ενότητες μαθημάτων κάθε χρόνο, τόσο από Εκπαιδευτές όσο και από Ανώτερους Εκπαιδευτές.

art du chi_formation – personnelle.pdf

art du chi_formation – personnelle2.pdf

 

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών
Έπειτα από τριών τουλάχιστον ετών προσωπική εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν να αρχίσουν μαθήματα εκπαιδευτή, παρακολουθώντας εβδομαδιαία ή και εκτενέστερα σεμινάρια. Η κατάρτιση τελείται σε βαθμίδες: Υποψήδιος, Εκπαιδευτής, Ανώτερος Εκπαιδευτής. Η δέσμευση κάποιου να καταρτισθεί ως εκπαιδευτής στη Σχολή αποτελεί επιλογή ζωής. Προϋποθέτει ζήλο για το έργο μας και για τον προσανατολισμό μας, καθώς και αφοσίωση προς τη Σχολή, αλλά και διά βίου επιμόρφωση. Καθένας, ωστόσο, βαδίζει με το δικό του ρυθμό και ανάλογα με τους πόρους που έχει στη διάθεσή του. Το πρόγραμμα σπουδών δεν επιβάλλει περιορισμούς.

«Το να γίνει κανείς Εκπαιδευτής της Σχολής σχετίζεται κατά πρώτο και κύριο λόγο με την επιθυμία να ενταντικοποιήσει και να εμβαθύνει την προσωπική του εξάσκηση. Κατά δεύτερο λόγο, αφορά την εκμάθηση των εργαλείων που του είναι απαραίτητα για να διδάξει. Και τέλος, ταυτίζεται με την αφοσίωση να εξακολουθήσει να μαθαίνει εφ’ όρου ζωής.» Βλαντύ Στεβάνοβιτς

Οι δάσκαλοι δεσμεύονται να συνεχίζουν διά βίου την προσωπική τους εκπαίδευση, ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της σχολής, που εγγυάται στους σπουδαστές ποιοτική διδασκαλία.

La formation des enseignants se fait dans les 4 centres Vlady Stévanovitch.

  • Centre international Vlady Stévanovitch en Haute Provence
  • Centre Vlady Stévanovitch Québec.
  • Centre Vlady Stévanovitch Paris
  • Centre Vlady Stévanovitch Portugal
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s